Omnilab

Elke dag werken wij aan nieuwe en betere manieren om met personal finance om te gaan. Helpt u ons in dit lab met het bouwen van de financiële apps van de toekomst?

Welkom in het Omnilab!

 

Het Omnilab is de broedplaats van Omniplan voor het ontwikkelen van nieuwe producten. In het lab bevinden zich producten of demo’s van producten die zich in een conceptfase bevinden. Met behulp van uw feedback en de inzet van diverse analysetechnieken maken we het gereedschap voor financieel inzicht steeds beter. De producten in het Omnilab bieden op geen enkele manier product- of vervangend advies.

 

      

   

VRIJ

 

Heeft u een lijfrente die binnenkort vrijvalt? Met VRIJ bepaalt u de start, de duur en de hoogte van de uitkering uit deze vrijvallende lijfrente.  

 
 

FORTUIN

 

Welk deel van uw beleggingen moet uw nu reserveren om genoeg te hebben als pensioenaanvulling? Uitgaande van uw risicoprofiel en de mate van zekerheid die bij u past?

      

 
Box1Box3 

Hypotheek in Box 1 of Box 3

 Bekijk de tool  
 
 

Hypotheek in Box 1 of Box 3

 

De rente op eigenwoningschuld breng je gewoonlijk in mindering op uw belasting. Het kan echter aantrekkelijk zijn niet deze rente maar juist de schuld in mindering te brengen. Bereken wat voor u het meest gunstig is!

 

 
 
Pensioen Eigen Beheer 

PEB tool

 Bekijk de tool  
 
 

Pensioen Eigen Beheer

 

Afkopen of voortzetten in bijvoorbeeld een spaarvariant? Deze tool laat zien wat fiscaal de voordeligste optie is voor de DGA met een pensioen in eigen beheer.

 

 

Waarom heeft Omniplan een Lab?

Alles weten over onze nieuwste tools? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Loading…