De Adviesplanner berekent meer dan je denkt

De Adviesplanner van Omniplan ontsluit complexe financiële berekeningen. Deze financieel advies & planning software maakt een grondige doorrekening van de financiële en fiscale situatie van een huishouden. De doorrekening geeft direct inzicht in de samenhang tussen de budget- en vermogensontwikkeling van een klant en de consequenties daarvan in de tijd. Daarnaast maakt het de life-events zoals pensioen, ontslag of overlijden van de cliënt of partner inzichtelijk.

Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Van oriëntatie en advies tot aan beheer, de Adviesplanner helpt financials en adviseurs met het geven van een goed advies. De berekeningen zijn in lijn met actuele fiscale wet- & regelgeving. Hierdoor ben je verzekerd van correcte doorrekeningen. Wij zijn trots dat we naast een grote groep financiële planners ook enkele grootbanken tot onze klantenkring mogen rekenen.

Eén planner meerdere rekenmodules

Wonen

Of het nu gaat om een huurhuis, de eigen woning of een verhuurd pand voor beleggingsdoeleinden; de Advieslanner rekent alle ins en outs door.

Verzekeren

Inzicht krijgen in hoe een arbeidsongeschiktheidsverzekering tekorten oplost, of weten welke dekking toereikend is voor een af te sluiten overlijdensrisicoverzekering?

Pensioen

Wil je inzicht in op maat berekende AOW, slapende & actieve werknemerspensioenen en (bancaire) lijfrentes?

Vermogen

Wil u meer inzicht geven in de opbouw van het vermogen van uw klant?

Schulden

De historische fiscaal gedreven hypotheekproducten zijn allemaal terug te vinden in de Adviesplanner. Deze worden fiscaal correct doorgerekend. Hierdoor is het effect op het netto-inkomen van een huishouden van nu en voor de toekomst helder.

BV

De uitgebreide BV-module maakt het mogelijk om meerdere BV’s (maar ook andere ondernemingsvormen) op te voeren.

  • Ik verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar.

    Joep van Spreeuwel - Servatus

Nieuws & Kennis

Ffpcongres Met Omniplan
FFP

FFP congres 2022 - Bomen over de toekomst

Lees meer
BANNER FINANCIELE PLANNING2
Blog

Moet je als belegger rekening houden met langdurige inflatie?

Lees meer
Beeld Omniplan Man Biljet
Congres

De onderschatte factor in een financieel plan: Inflatie

Lees meer

Omniplan: Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste financieel planning software voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wil je meer weten wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard