De Personal Finance Planner berekent meer dan u denkt

De Personal Finance Planner van Omniplan bevat complexe financiële berekeningen. Deze financieel advies & planning software maakt een grondige doorrekening van de financiële en fiscale situatie van een huishouden. De doorrekening geeft direct inzicht in bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of vermogensontwikkeling van een klant en de consequenties daarvan in de toekomst. Daarnaast maakt het de life-events zoals pensioen, ontslag of overlijden van de cliënt of partner inzichtelijk.

Dit krachtige cloud-based platform biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Van oriëntatie en advies tot aan beheer, de Personal Finance Planner helpt financieel adviseurs met het geven van een goed advies. De berekeningen zijn in lijn met actuele fiscale wet- & regelgeving. Hierdoor bent u verzekerd van correcte doorrekeningen.

Eén planner meerdere rekenmodules

Wonen

Of het nu gaat om een huurhuis, de eigen woning of een verhuurd pand voor beleggingsdoeleinden; de Advieslanner rekent alle ins en outs door.

Verzekeren

Ik wil zicht hebben in hoe een arbeidsongeschiktheidsverzekering tekorten oplost, of weten welke dekking toereikend is voor een af te sluiten overlijdensrisicoverzekering?

Pensioen

Wil je inzicht in op maat berekende AOW, slapende & actieve werknemerspensioenen en (bancaire) lijfrentes?

Vermogen

Ik wil meer inzicht hebben in de opbouw van het vermogen van mijn klanten.

Schulden

De historische fiscaal gedreven hypotheekproducten zijn allemaal terug te vinden in de Adviesplanner. Deze worden fiscaal correct doorgerekend. Hierdoor is het effect op het netto-inkomen van een huishouden van nu en voor de toekomst helder.

BV

Uitgebreide BV-module maakt het mogelijk om meerdere BV’s (maar ook andere ondernemingsvormen) op te voeren.

  • Ik verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar.

    Joep van Spreeuwel - Servatus

Nieuws & Kennis

BANNER DGA2
Blog

'DGA’s moeten belasting betalen over bovenmatige leningen’

Lees meer
Whitepaper Landingspage
Whitepaper

Whitepaper: Toekomstbestendig Wonen

Lees meer
BANNER Pensioen2a
Blog

Een nieuw pensioenstelsel in 2023, wat betekent dit voor mij?

Lees meer

Omniplan: Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste financieel planning software voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard