Haal meer uit de Adviesplanner

De software van Omniplan is intuïtief in gebruik en een training is meestal niet noodzakelijk. Toch is het fijn om een training te volgen mede omdat je dan echt het meeste uit de Adviesplanner haalt.  
In onze trainingen behandelen we onderwerpen zoals;

  • Hoe maak ik een gedegen start met de Adviesplanner?
  • Hoe kan ik de Adviesplanner optimaal inzetten?
  • Wat zijn de handige knoppen in de Adviesplanner?
  • Hoe werk ik efficiënt met de scenario’s?
  • Welke functionaliteiten zijn voor mij het meest handig om te gebruiken?

 
De training kan je individueel en/of met een hele groep volgen. In al onze trainingen staat de deelnemer én zijn of haar eigen adviespraktijk altijd centraal. We bieden een aantal trainingen aan waarin we onze jarenlange ervaring, kennis en enthousiasme voor financieel advies gebruiken om je verder te helpen. We werken met herkenbare cases om zo dicht mogelijk bij de praktijk te komen.Incompany training 

Een incompany cursus bied je vele voordelen: De inhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat gemaakt worden. Een basis Adviesplanner opleiding duurt een halve dag. Een incompany basistraining kost €1.000,- (excl. BTW) per dagdeel. Door zelf de locatie te bepalen kan je besparen op locatiekosten. 

  • Ik verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar.

    Joep van Spreeuwel - Servatus

Nieuws & Kennis

Omniplan En Neutralis
Neutralis

Neutralis en Omniplan

Lees meer
FFP
FFP

Omniplan is partner van FFP

Lees meer
Banner Box 1 Naar Box 3
Blog

Hypotheek eigen woning omzetten van box 1 naar box 3

Lees meer