Persoonlijk pensioeninzicht, de grote uitdaging

Het is fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over geld en dat u zelf kunt beslissen over wanneer u wil stoppen met werken. Echter is het lastig te bepalen hoeveel geld u na uw pensionering nodig heeft. Vaak is een AOW-uitkering en werkgeverspensioen samen niet voldoende.​

Onze webservices voor pensioen geven uw consumenten inzicht in belangrijke kengetallen, bieden hulpberekeningen en schetsen het verloop van het netto besteedbaar inkomen na pensionering. Maar kunnen bijvoorbeeld ook scenario’s als eerder (deels) stoppen met werken tonen, of rekenen uitkeringsvarianten van pensioenproducten door. ​

Door deze pensioenservices te integreren in een onlineadvies tool, een mijn-omgeving of in een Innovatieve oplossing, creëert u snel een unieke customer journey, gebaseerd op Omniplans betrouwbare rekenkern​.

Wilt u meer weten over onze webservices?

  • Ik verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar.

    Joep van Spreeuwel - Servatus

Nieuws & Kennis

Banner Box 1 Naar Box 3
Blog

Hypotheek eigen woning omzetten van box 1 naar box 3

Lees meer
Iwize Omniplan
Iwize

Omniplan werkt samen met iWize

Lees meer
Maarten Boddeus (1)
Omniplan

Betrouwbaarheid, vitaliteit en samenwerken: De kernwaarden van Omniplan

Lees meer

Omniplan: Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument van onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard