Adviesplatform vermogen voor financieel adviseurs

Vanuit onze achtergrond in financiële planning, kijken wij altijd naar ‘vermogen’ als middel om inkomenstekorten op te vangen. Maar hoeveel vermogen heeft u daarvoor nodig en op welke manier bouwt u dat op? Welke beleggingsrisico’s zijn acceptabel en hoe groot is de kans dat het benodigde vermogen ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd? Welke eisen stelt MiFID II aan u als financieel dienstverlener? Hoe kunt u de waarde van uw dienstverlening laten groeien door samenhang te brengen tussen inkomens- en vermogensplanning en Asset Liability Management?

De Omniplan reken- en advies API’s zijn eenvoudig te integreren binnen uw website, mijn-omgeving of bijvoorbeeld in een onlineadvies straat. Hiermee creëert u eenvoudige een unieke customer journey in de eigen look and feel.

Wilt u meer weten over onze webservices?

  • Ik verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar.

    Joep van Spreeuwel - Servatus

Vermogens projectie & Asset Liability Management modellen van Finbotx als plug-in ​

Omniplan en Finbotx werken samen op het gebied van vermogensplanning. Dit vergt projecties die ver in de toekomst liggen De Finbotx Asset Liability Management modellen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam. Deze hoogwaardige technologie is via het Omniplan Personal Finance Platform als plug-in beschikbaar. Middels de plug-in kun je profiteren van de korte time-to-market en het vereenvoudigde onderhoud en beheer dankzij de enkelvoudige opzet van de service architectuur. ​

Inkomensplanning, ALM en MiFID II ​

De vermogensbeheerder moet bij zijn beleggingsadvies de maximale verliescapaciteit van de klant in kaart brengen. Dat kan eigenlijk alleen door inkomen en vermogen over meerdere jaren te analyseren. Door ALM-technologie te combineren met een meerjarenplanning kan de adviseur zijn klant een completer inzicht bieden in de risico’s op lange termijn ter ondersteuning van het beleggingsadvies.

Nieuws & Kennis

Maarten Aan Het Werk
Omniplan

Onderweg naar online & realtime financiëleplanning

Lees meer
Maarten Boddeus (1)
Omniplan

Betrouwbaarheid, vitaliteit en samenwerken: De kernwaarden van Omniplan

Lees meer
Dick Verhaar
Omniplan

We zijn een kennisbedrijf, via onze software willen we nog meer waarde toevoegen

Lees meer

Boek een demo of neem contact op

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in software financiële planning
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard