Ben jij op zoek naar een leerzame en interessante stageplek bij een groeiende fintech? Dan is een stageplek bij Omniplan misschien wel iets voor jou! Vanaf februari 2022 is Omniplan op zoek naar een stagiair(e) Commercieel Business Consultancy. Ben jij die commerciële en communicatieve topper die wij zoeken, reageer dan snel!

Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Binnenkort lanceren we onze Personal Finance Planner, een tool waarmee financieel adviseurs kunnen berekenen hoe iemand zijn financiële toekomst eruit ziet wanneer hij bepaalde keuzes maakt in zijn leven.

Wat ga je doen?

Omniplan is momenteel volop in ontwikkeling en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! In 2022 willen we graag veel nieuwe klanten aansluiten op onze Personal Finance Planner. Om dit voor elkaar te krijgen organiseren we webinars, staan we op het FFP congres en benaderen we actief onze potentiële klanten. Als stagiair(e) zal je meedenken over de verschillende manieren waarop wij nieuwe klanten aan ons kunnen binden, maar vooral ook zelf actief meewerken om hen te benaderen en de leads die hieruit voortkomen op te volgen. Daarnaast beland je in een omgeving vol ervaren professionals waarin jij een volgende stap kan zetten in je professionele ontwikkeling.

Wie ben jij?

Ben jij commercieel ingesteld en communicatief vaardig? Ben je ook een echte teamspeler en zet je de klant centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast;

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je doet momenteel een HBO opleiding in een commerciële richting;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om hands-on mee te werken;
  • Je zoekt een stage vanaf februari 2022.

Wat bieden wij jou?

Een stage bij Omniplan bied je de kans om tussen ervaren professionals jezelf te ontwikkelen. Zo is er één keer per maand de ‘Growth day’ waarin je al je werk opzij mag schuiven om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Op dit moment werken we nog vanuit huis, maar zodra het enigszins kan willen we je ook graag op ons kantoor in Amsterdam verwelkomen. Ons kantoor in Amsterdam heeft een prachtig uitzicht over het IJ waar onze Hospitality Manager de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes en snacks verzorgd. Je komt in een kleine organisatie terecht waar je iedereen om hulp kan vragen en de teams gemotiveerd zijn om hun doelen te bereiken.

Om thuis te werken zorgt Omniplan ervoor dat je over alle middelen beschikt om dat optimaal te doen. Zo krijg je van ons alle middelen om thuis te kunnen werken zoals bijvoorbeeld een werklaptop voor tijdens je stage. Daarnaast krijg je een mooie stagevergoeding van €500,- per maand. Wanneer we weer naar kantoor gaan en je geen recht hebt op een studenten-ov, vergoed Omniplan ook jouw reiskosten.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die wij zoeken? Reageer dan snel! Stuur je CV en motivatiebrief (graag aanleveren in .PDF) naar Maiko Huyts, HR & Recruitment assistent via HR@omniplan.nl. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen via HR@omniplan.nl of 06-27 16 37 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!