Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Agile Coach. In deze functie ligt de nadruk op je rol als coach van de scrumteams met als focus “continue verbetering van de manier van werken”. Daarnaast coach je de Product Owners op Backlog management en motiveer je de developers zo efficiënt en zelfstandig mogelijk te werken in de verschillende scrum teams.

Wie zijn wij?

Als Agile Coach werk je nauw samen met onze Tech Explorer DevOps en coach je de development teams op zowel functioneel als technisch niveau zodat zij in het multidisciplinair scrumteam optimaal kunnen functioneren. Je vizier is altijd gericht op het continu verbeteren van de scrumteams.

Je inspireert anderen in ‘The agile way of working’ en haalt daarmee het optimale resultaat. Je stimuleert zelf-sturing, pro activiteit, feedback, samenwerking en multi-skilling binnen de scrumteams. Daarnaast overzie jij de doelen van de organisatie en help je mee met het bereiken hiervan.

Wie ben jij?

  • Door je ervaring ben je een zeer bedreven scrummaster;
  • Je kan teams overtuigen, coachen, motiveren en enthousiasmeren;
  • Je neemt initiatief en gaat de interactie aan; “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”;
  • Je bent sterk resultaatgericht.

Jouw vaardigheden

  • Je hebt ervaring met het werken met ontwikkelteams en begrijpt de manier waarop ze werken;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van organisatieveranderingen en transformaties naar volwassen teams;
  • Je kan omgaan met weerstand en gaat het gesprek aan;
  • Je weet als geen ander hoe je teams moet motiveren en enthousiasmeren om continue te verbeteren;
  • Je hebt het vermogen om teams het ‘waarom’ van agile werken bij te brengen en niet alleen ‘wat’;
  • Je kan de teams leren om introspectie uit te voeren en feedback aan elkaar te geven.

Wat bieden we jou?

De teams waarmee je gaat werken zijn gemotiveerd, resultaatgericht en vinden het belangrijk dat je ze verrijkt met nieuwe ideeën en inzichten. Je krijgt ruimte en vrijheid om je capaciteiten verder te ontwikkelen en uit te blinken in jouw persoonlijke kracht.

Ons kantoor in Amsterdam ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en heeft een prachtig uitzicht over het IJ. Onze Hospitality Manager verwent ons daar graag met de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes, lunches en versnaperingen. Daarnaast word je natuurlijk gefaciliteerd om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde Agile Coach die wij zoeken? Reageer dan direct. Stuur je CV en motivatiebrief (graag aanleveren in .PDF) naar Caroline Slot, HR manager. Voor meer informatie kun je contact met Caroline opnemen op telefoonnummer 06-11758043 of mail naar HR@omniplan.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!