Als stagiair(e) ondersteun je één van onze scrumteams met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van ons Personal Finance Platform. Je leert veel van onze uitdagende scrum projecten en doet nieuwe kennis op om je verder te ontwikkelen als aanstormend ICT talent!

Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

Wat ga je doen?

Als Stagiair(e) word je begeleid door een ervaren Developer en werk je samen met één van onze multidisciplinaire scrumteams aan de ontwikkeling van Front to Back end oplossingen. Je ondersteunt het scrumteam in het bouwen en onderhouden van applicaties, interfaces en online toepassingen voor de financiële dienstverlening.

Gaat jouw hart sneller kloppen van:

· Microsoft .NET with C#
· Angular Websites
· Azure cloud solutions
· TDD
· Design patterns
· (Micro) Service Orientated Architecture
· Continuous Delivery

Dan zijn wij het bedrijf wat je zoekt!

Wie ben jij?

· Je volgt een ICT opleiding op HBO of WO niveau (vereist!).
· Je bent een enthousiaste teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
· Je vindt het een uitdaging om te werken binnen een agile omgeving.
· Je bent zeer secuur, leergierig en sterk resultaatgericht.
· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

Je vindt een uitdagende ICT stage bij een volwassen organisatie op een A-locatie in Amsterdam. Ons kantoor ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en heeft een prachtig uitzicht over het IJ. Onze Hospitality Manager verwent ons daar graag met de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes, lunches en versnaperingen.

Wegens Covid is het natuurlijk mogelijk om ook vanuit huis te kunnen werken. Uiteraard bieden we je een mooie stagevergoeding van 600,- euro bruto per maand en je maakt na je stage kans op een vaste aanstelling! Als je geen OV hebt ontvang je een volledige vergoeding van je OV reiskosten woon-werkverkeer.

Kom je ons team versterken?

Heb je vragen over een ICT stage bij Omniplan neem dan contact met ons op. Onze HR Manager Caroline Slot kan je mailen via HR@omniplan.nl of bel me op 06-11758043.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!