Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior .NET Developer. In deze rol ben je onderdeel van het scrumteam en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van ons Personal Finance Platform. Je neemt deel aan uitdagende projecten in een dynamische omgeving waar je je als junior developer kan ontwikkelen tot een kritisch denkende en sterk probleemoplossende professional.

Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen?

Samen met het multidisciplinair scrum team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze Front tot Back end oplossingen. Je bouwt en onderhoudt applicaties, interfaces en online toepassingen voor de financiële dienstverlening. Naast het onderhouden en vernieuwen van de bestaande applicaties krijg je de mogelijkheid om te groeien je in een rol waarin je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en het verbeteren en implementeren van onze huidige applicaties.

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
  • Je wil graag werken in een agile omgeving en heb je reeds verdiept in deze manier van werken.
  • Je bent zeer secuur, leergierig en sterk resultaatgericht.
  • Je neemt initiatief en gaat de interactie aan; “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau richting ICT.
Jouw skills die je tijdens je opleiding/stage hebt geleerd:
  • Kennis en begrip van SOLID principles
  • Affiniteit met Test Driven Development
  • Affiniteit met .Net Core and C#
  • Angular/HTML5 is een pré

Wat bieden we jou?

Het team waarmee je gaat werken is enthousiast, gemotiveerd, resultaatgericht en vindt het belangrijk dat je het team verrijkt met nieuwe ideeën en inzichten. Je krijgt ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen en uit te blinken in jouw persoonlijke kracht. Ons kantoor in Amsterdam heeft een prachtig uitzicht over het IJ waar onze Hospitality Manager de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes en versnaperingen verzorgd.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je optimaal thuis kan werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.

Kom je ons team versterken?

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde Junior .Net Developer die wij zoeken? Reageer dan direct. Stuur je CV en motivatiebrief (graag aanleveren in .PDF) naar Caroline Slot, HR manager. Voor meer informatie kun je contact met Caroline opnemen. Bel naar 06-489 215 47 of mail naar HR@omniplan.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!