Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Front-end Developer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van ons Personal Finance Platform. Je neemt deel aan uitdagende scrum projecten in een dynamische omgeving waar kritisch denken en sterke probleemoplossende vaardigheden vereist zijn.

Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen?

Als front-end Developer werk je aan de ontwikkeling en implementatie van ons platform waarbij je nieuwe manieren gebruikt om data te presenteren aan onze gebruikers en werkt aan de (door)ontwikkeling van een optimale gebruikerservaring. Technische uitdagingen pak je graag met beide handen aan en je overlegt je ideeën met je collega’s.

Als Front-end Developer bij Omniplan zal je werk bestaan uit:

 • Ontwikkelen en uitbouwen van de Omniplan website, productsites, apps, klantportal en consumentenportals;
 • Nauwe samenwerking met het UX design team om ons platform zowel krachtig als gebruiksvriendelijk te maken;
 • Integratie van de  Front-end met het Omniplan Personal Finance platform;
 • Samenwerken met en/of binnen Scrum teams;
 • Bijhouden van de laatste Front-end gerelateerde ontwikkelingen en het delen van kennis met je collega’s.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste teamspeler met goede communicatievaardigheden. Je neemt initiatief, bent leergierig en sterk resultaatgericht. Daarnaast heb je minimaal een HBO opleiding afgrond. Je bent en blijft constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de front-end wereld en weet hoe je deze implementeert tijdens je werk.

Jouw vaardigheden:

 • Ruime kennis en ervaring met CSS3, HTML5 en typescript Javascript;
 • Expert Kennis van Angular;
 • Werkende kennis van NgRx in Angular, je hebt het gebruikt in eerdere succesvolle projecten;
 • Goede kennis van unit testen in Angular;
 • ervaring met werken met CI/CD;
 • In staat om te coachen en kennis over te dragen.

Wat bieden we jou?

Het team waarmee je gaat werken is gemotiveerd, resultaatgericht en vindt het belangrijk dat je het team verrijkt met nieuwe ideeën en inzichten. Je krijgt ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen en uit te blinken in jouw persoonlijke kracht. Ons kantoor Amsterdam heeft een prachtig uitzicht over het IJ waar onze Hospitality Manager de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes en hapjes verzorgd.

Daarnaast word je gefaciliteerd om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.

Kom je ons team versterken?

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde Front-end Developer die wij zoeken? Reageer dan direct. Stuur je CV en motivatiebrief (graag aanleveren in .PDF) naar Caroline Slot, HR manager. Voor meer informatie kun je contact met Caroline opnemen op telefoonnummer 020-50 50 310 of mail naar HR@omniplan.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!