Omniplan is op zoek naar een ervaren tester die ons verder kan helpen als Senior Test Engineer. Wil jij werken aan software die adviseurs in staat stelt om mensen goed financieel advies te geven? En durf jij ook anders te kijken naar de rol van een tester binnen het ontwikkelen van Software? Dan pas je misschien wel perfect bij ons! Lees hieronder meer over deze functie.

Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

Wat ga je doen?

De Senior Test Engineer speelt een belangrijke rol in het verzorgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van onze applicaties. Jij bent de collega die aantoont dat wijzigingen in onze applicatie voldoen aan gestelde system requirements, functionele specificaties, user requirements, productrisico's en acceptatiecriteria. Je werkt samen met developers en consultants om de wensen van onze klanten te vertalen naar een hoogwaardig product. Dit doe je allemaal in een agile werkomgeving waarin je de samenwerkt in een team van ervaren developers. Ons platform is constant in ontwikkelingen jij speelt hierin een belangrijke rol! 

Wie ben jij?

Als Senior Test Engineer ben je bij Omniplan niet de laatste stap voordat we ons product lanceren. Jij weet dat testen iets is dat gebeurt vanaf het moment dat we requirements verzamelen tot dat we exploratory testen buiten onze veranderingen zodat ons product zo betrouwbaar mogelijk is. Daarnaast vind je het ook leuk om een QA-coaching rol op je te nemen. Op deze manier zorg je ervoor dat onze gehele werkwijze zich richt op kwaliteit en dat dit niet iets is wat we aan het  einde kunnen toevoegen. Zo help jij onze business consultants en developers proactief bij hun ontwikkeling op het testgebied. Jij weet namelijk precies wat we handmatig moeten testen en wat we automatisch testen voor onze kwaliteit nu en in de toekomst en wilt onze organisatie graag verder helpen met jouw kennis en expertise.

 Daarnaast: 

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar; 
 • Zelf starter en goed georganiseerd; 
 • Nieuwsgierig; 
 • Kritische denker;
 • Samenwerken;
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels; 


Jouw technische vaardigheden 

 • Zelfstandig functionele testen opzetten en uitvoeren; 
 • Zelfstandig testscripts opzetten;
 • Testverslaggeving;
 • Ervaring met Test First Programming;
 • CI/CD werkwijze is bekend; 

Wat bieden we jou?

Bij Omniplan word je verwelkomt in een ambitieus, professioneel, hecht en gezellig team met 35 hoog opgeleide professionals. Ook biedt Omniplan je de kans om tussen ervaren professionals je zelf te ontwikkelen. Zo is er één keer per zes weken de ‘Growth day’ waarin je al je werk opzij mag schuiven om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ons kantoor in Amsterdam ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en heeft een prachtig uitzicht over het IJ en de stad. Onze Hospitality Manager verwent ons daar graag met de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes, lunches en versnaperingen. 

We willen je heel graag verwelkomen op ons kantoor, maar daarnaast word je natuurlijk ook gefaciliteerd om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie. 

Kom je ons team versterken?

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde Senior Test Engineer die wij zoeken? Reageer dan direct. Stuur je CV en motivatiebrief (graag aanleveren in .PDF) naar Caroline Slot, HR manager. Voor meer informatie kun je contact met Caroline opnemen op telefoonnummer 06-11758043 of mail naar HR@omniplan.nl.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!