Omniplan is op zoek naar versterking op HR-gebied. Als HR & Recruitment assistent vorm je samen met onze HR-manager de HR-afdeling en help jij onze organisatie constant verder te ontwikkelen. Je staat iedere dag weer voor een nieuwe uitdaging. Vandaag houd je je bezig met het verbeteren van onze HR-processen, morgen help je zoeken naar nieuw development-talent en volgende week heb je een brainstorm sessie met de HR-manager over het werkgeluk van je collega's. Iedere dag bij Omniplan is anders en we kijken uit naar je komst!

Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Personal Finance Platform; de kern van al onze fintech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

Werken bij Omniplan betekent werken binnen een betrokken en loyaal team, waar naast hard werken ook veel ruimte is voor gezelligheid en humor. Onze werkcultuur is een open en sfeervol waar elke medewerker een ster in zijn/haar vakgebied is. Potje tafelvoetbal of een korte wandeling langs het IJ na de lunch? Doen we!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een HR & Recruitment assistent die onze HR-manager voor 24 uur per week komt ondersteunen. Samen vormen jullie een topteam! Jij gaat je vooral richten op het optimaal inrichten van de verschillende HR-processen binnen Omniplan. Daarnaast ondersteun je de HR-manager bij verschillende HR projecten. Hierbij kun je denken aan het online benaderen van nieuw talent via LinkedIn, collega's ondersteunen met de jaarlijkse HR-cyclus en het onderhouden van onze HR systemen zodat de HR administratie altijd up to date is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal 'office-taken' om ons management team te ondersteunen.

Ook krijg je bij Omniplan alle ruimte om eigen ideeën in te brengen en deze functie jouw eigen te maken. Je kan veel van ons leren, maar wij willen ook graag van jou leren! We zien graag dat je daarbij ook een stukje gezelligheid meebrengt naar Omniplan. Als we een teamuitje willen organiseren sta jij vooraan om alles in goede banen te leiden. Jouw baan is dus een combinatie van structuur op de HR afdeling en gezelligheid op de werkvloer.

Jouw werkzaamheden kort op een rijtje:
· In samenwerking met onze marketing specialist breng je onze vacatures onder de aandacht;
· Onboarding van nieuwe medewerkers;
· Kleine administratieve taken zoals het bijhouden van vakantiesaldo's in NMBRS en de personeelsdossiers op orde brengen;
· Assisteren bij diverse HR-projecten zoals: salaris benchmark, opleidingsbeleid, up to date brengen van het personeelshandboek, beoordelingsrondes en het verder ontwikkelen van een Agile werkcultuur.

Wie ben jij?

· Gestructureerd: jij zorgt voor orde in onze dynamische omgeving;
· Open en proactief;
· Je hebt relevante ervaring, minimaal een jaar werkervaring of een relevante opleiding;
· Het Nederlands beheers je goed in woord en schrift, but you can also speak and write in English;
· Je hebt een relevante secretariële of administratieve opleiding afgerond;
· HBO werk- en denkniveau;

Jouw vaardigheden:
· Zorgvuldig en nauwkeurig zijn je kernkwaliteiten;
· Sociaal vaardig;
· Je vindt het fijn om zelfstandig te werken;
· Een echte hands-on mentaliteit;
· Je hebt affiniteit met social media;
· Powerpoint en Excel zijn voor jou bekend terrein;

Wat bieden wij jou?

Bij Omniplan word je verwelkomt in een ambitieus, professioneel, hecht en gezellig team met 35 hoog opgeleide professionals. Ook biedt Omniplan je de kans om tussen ervaren professionals je zelf te ontwikkelen. Zo is er één keer per maand de ‘Growth day’ waarin je al je werk opzij mag schuiven om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ons kantoor in Amsterdam ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en heeft een prachtig uitzicht over het IJ en de stad. Onze Hospitality Manager verwent ons daar graag met de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes, lunches en versnaperingen.

We willen je heel graag verwelkomen op ons kantoor, maar daarnaast word je natuurlijk ook gefaciliteerd om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast geworden? Wij drinken graag een kop koffie met je, ons bakkie staat al klaar! Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact met ons op. Onze HR Manager Caroline Slot kan je mailen via c.slot@omniplan.nl of bel naar 06-11758043. Bekijk ook eens onze HR-pagina voor een sfeerimpressie en meer informatie over werken bij Omniplan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!