Skip to content
Personal Finance Platform

Verzekeren

Uw klant helpen met inkomensrisico’s bij onverwachte gebeurtenissen? Onze verzekeren services geven u inzicht in geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid voor zowel klant als partner.

algemene_achtergrond

Inzicht in te verzekeren risico's

Het wordt pas echt lastig wanneer u rekening moet houden met scenario’s rondom onverwachte gebeurtenissen. Het wegvallen van een inkomen door: werkloosheid, (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid, of erger, overlijden kan abrupt tot grote financiële problemen leiden. Hoe creëert u voldoende inzicht in de consequenties van onverwachte gebeurtenissen voor uw klant? Welke voorzieningen kan uw klant treffen om deze risico's te verminderen?

De Personal Finance Hub biedt een set aan calculatie API’s voor het bieden van inzicht aan de consumenten en het geven van verzekeringsadvies voor deze risico’s. Welke tekorten dienen gedekt te worden en wat is qua premie haalbaar om te verzekeren?

De berekeningen zijn eenvoudig te integreren binnen uw website, mijn-omgeving of bijvoorbeeld in een online adviesstraat. Hiermee creëert u eenvoudig een unieke customer journey in de eigen look and feel.

Wilt u meer weten over onze Personal Finance Hub?

VERZEKEREN

"k verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar."

JOEP VAN SPREEUWEL - SERVATUS
algemene_achtergrond
Omniplan

Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste financiële planning software voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij persoonlijke financiële planning voor adviseur en consument onmisbaar zijn. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van financiële planning.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële planning software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan