Kom jij ons team versterken?

Bij Omniplan vinden wij het erg belangrijk dat collega’s het naar hun zin hebben zodat ze met plezier naar het werk komen en optimaal kunnen functioneren. Door onze platte organisatiestructuur werken we met korte lijnen en houden we intensief contact met elkaar. Hierdoor weten we wat er speelt en kunnen we snel schakelen.

Met ons team zijn we erg trots op onze bedrijfscultuur. Deze is het beste te beschrijven als “hecht , open, ambitieus, eerlijk en informeel”. Initiatief en interactie wordt bij ons enorm aangemoedigd. Hou elkaar scherp, daag elkaar uit en ga samen voor het beste eindresultaat!  Een van onze motto’s is niet voor niks “Doe wat je zegt en zeg wat je doet”.

Een echte Omniplanner is een teamspeler, denkt in oplossingen, is kritisch op het eindresultaat en is altijd bereid om een collega te helpen. De ambitie om alles te verbeteren zit diep bij Omniplan en zullen we altijd koesteren. Wat ons iedere dag verbindt is de manier waarop wij samenwerken.

Werken bij Omniplan betekent werken bij een hechte, informele, gezonde en ambitieuze organisatie. Bij Omnplan krijgt iedereen de mogelijkheid om zich binnen zijn eigen expertise en persoonlijke kracht te ontwikkelen, zodat we samen succesvol kunnen zijn.


Caroline Slot
HR Manager OmniplanNieuws & Kennis

Van Floppy Naar Cloud
Omniplan

25 jaar Omniplan van Floppy tot Cloud

Lees meer
Maarten Aan Het Werk
Omniplan

Onderweg naar online & realtime financiëleplanning

Lees meer
Dick Verhaar
Omniplan

We zijn een kennisbedrijf, via onze software willen we nog meer waarde toevoegen

Lees meer