Skip to content

FFP congres 2022 - Bomen over de toekomst

23 november 2021

 

Op woensdag 20 april 2022 opent Helga van Leur om 10.30 het FFP-Congres. Dit congres is extra speciaal omdat FFP dit jaar hun jubileum viert. Omniplan is voor deze speciale gelegenheid hoofdsponsor van dit FFP Jubileumcongres.

25 jaar financiële planning

Het congres staat in het teken van een financieel gezonde toekomst, hetgeen is nodig voor een goede en duurzame leefomgeving. 8 maart is een dag vol nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips van topsprekers over diverse financiële thema’s die jou als financieel planner bezighouden. Kortom we gaan met z’n allen ‘Bomen over de toekomst’.

Wat mag je zoal verwachten?

  • Welkom van Helga van Leur. Helga studeerde aan de Wageningen Universiteit en kwam in 1994 via een stage terecht bij Meteo Consult. Sindsdien is ze werkzaam als mediameteoroloog en presenteerde ze 20 jaar lang het dagelijkse weerbericht bij RTL. Op het congres heeft ze het over de impact van klimaatverandering.
  • 21 expertmeetings waaronder een van Omniplan. Deze gaat over "De onderschatte factor in een financieel plan: inflatie.
  • Damiaan Denys is filosoof en psychiater. Hij ontving daarvoor in 2017 de vakjury- en publieksprijs voor ‘Beste Speech van Nederland’.

Bekijk hier het complete programma.

Kom je ook?
Het congres is gratis voor leden.
Schrijf je in https://ffpcongres.nl/