Van Floppy tot Cloud


Omniplan vond haar oorsprong in 1995, toen software voor financieel plannen nog zeldzaam was. Sindsdien zijn er talloze stappen gezet en stond Omniplan steeds vooraan om de financieel adviseur van top notch (advies)software te voorzien. Nu ruim 25 jaar later staan we aan de vooravond van een verdere digitalisering van financieel advies. Daarbij staat het belang van de consument altijd voorop, maar wordt de adviesvorm steeds digitaler en flexibeler.

“Geautomatiseerd waar het kan, maar persoonlijk waar gewenst. In verreweg de meeste gevallen blijft de toegevoegde waarde van de financieel adviseur significant. Personal Finance is immers meer dan boxen afvinken: als adviseur ken je je klant en adviseer je de klant in zijn of haar unieke context”, aldus Dick Verhaar oprichter van Omniplan.

Met de ingezette ontwikkeling van Omniplan’s Personal Finance Platform, is naast ondersteuning van het traditionele financieel advies, ook een heel nieuw speelveld ontstaan. "Als technologie partner voor de financiële sector zijn we in staat om bestaande en innovatieve concepten rond Personal Finance snel vorm te geven.” vult Maarten Boddeus Directeur Product & Markt van Omniplan aan.

Omniplan: dè specialist in financieel adviessoftware

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Zodat onze gebruikers beschikken over de beste software om financiële en fiscale berekeningen te maken en te geven. Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en klant van groot belang zijn om gezonde financiële beslissingen te nemen en te monitoren.

De oplossingen van Omniplan zijn geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor de grootzakelijke financiële markt. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Personal Finance Platform; de kern van al onze FinTech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Nieuws & Kennis

Online Uitrekenen
Rabobank

Rabobank en Omniplan vernieuwen samenwerking in hypotheekadvies

Lees meer
Whitepaper Landingspage
Whitepaper

Whitepaper: Toekomstbestendig Wonen

Lees meer
Omniplan SOC 2 Type 2 Header
SOC2

Omniplan maakt forse verdiepingsslag in informatiebeveiliging met SOC 2 Type II verklaring

Lees meer