Skip to content
Personal Finance Platform

Pensioenadvies

Pensioenbewustzijn begint met communicatie en persoonlijk inzicht. Uw klant aan de hand nemen en zijn unieke financiële situatie inzichtelijk maken is de uitdaging voor elke pensioen professional. De Omniplan pensioen services maken dit eenvoudig.
algemene_achtergrond

Persoonlijk pensioeninzicht, de grote uitdaging

Het is fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over geld en dat u zelf kunt beslissen over wanneer u wil stoppen met werken. Echter is het lastig te bepalen hoeveel geld u na uw pensionering nodig heeft. Vaak is een AOW-uitkering en werkgeverspensioen samen niet voldoende.

Onze pensioen berekeningen geven uw consumenten inzicht in belangrijke kengetallen, bieden hulpberekeningen en schetsen het verloop van het netto besteedbaar inkomen na pensionering. Maar kunnen bijvoorbeeld ook scenario’s als eerder (deels) stoppen met werken tonen, of rekenen uitkeringsvarianten van pensioenproducten door.

Door deze berekeningen te integreren in een onlineadvies tool, een mijn-omgeving of in een innovatieve oplossing, creëert u snel een unieke customer journey, gebaseerd op Omniplans betrouwbare rekenkern.

Wilt u meer weten over onze berekeningen?

pensioenen-2

"k verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar."

JOEP VAN SPREEUWEL - SERVATUS
algemene_achtergrond
Omniplan

Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste financiële planning software voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij persoonlijke financiële planning voor adviseur en consument onmisbaar zijn. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van financiële planning.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële planning software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan