Skip to content
Personal Finance Hub

Uw toegang tot accurate berekeningen voor financieel advies

Wilt u een indicatieve berekening voor uw klant maken in uw eigen website of bent u op zoek naar een oplossing voor beheer op lopende hypotheken? De Personal Finance Hub van Omniplan ontsluit het gehele proces voor financieel advies. 

Door gebruik te maken van hoogwaardige berekeningen in ons developer portal creëert u de klantreis die bij uw organisatie past. 

 

PERSONAL_FINANCE_PLANNER

99,8% beschikbaarheid

Onze APIs zijn inzetbaar voor bedrijfskritische systemen

Optimaliseer uw klantreis

U kunt uw klantreis precies zo inrichten, dat het past bij uw organisatie

Kwaliteit is onze standaard

Vertrouwd door grootbanken

Verschillende wensen, verschillende oplossingen

Verzorgt uw organisatie zelf haar dataopslag en wilt u online berekeningen gebruiken? Dan zijn onze calculatie services de oplossing. Wenst u te koppelen met een geautomatiseerd systeem of moeten uw gebruikers ook inloggen? Dan adviseren we onze platform integratie services. Is er behoefte aan veilige opslag van vertrouwelijke data en online samenwerken aan een klantdossier? Onze dossier services bieden u een goede oplossing.

Afhankelijk van hoe u de customer journey wenst in te richten, kiest u de juiste berekeningen uit onze portal. Het Omniplan team staat klaar om uw organisatie daarbij te adviseren.

MockupShade2

"Onze online oplossingen helpen consumenten en adviseurs bij het maken van financiële keuzes."

divider

Maarten Boddeus,
DIRECTEUR PRODUCT & MARKT

DSC_2515
Omniplan

Één adviesplatform, vele mogelijkheden

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste software financiële planning voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij persoonlijke financiële planning voor adviseur en consument onmisbaar zijn. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van financiële planning.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële planning software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
Omniplan_Hero_Header-1

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
personal finance planner