Skip to content
Personal Finance Planner

Financiële planning

Pensioenen, hypotheken, verzekeringen en leningen. Iedereen heeft er mee te maken, maar inzicht en overzicht van het totaal is een uitdaging. Met de services voor financiële planning overbrugt u de kloof tussen losse producten en geeft u ze betekenis voor de portemonnee van de financiële consument.

personal finance planner

Personal Finance met het DNA van een financiële planner

Financieel advies vraagt om helder inzicht voor iedere klantsituatie. Of het nu gaat om DGA’s of mensen in loondienst, bij elke financiële keuze is het zaak om de complete klantsituatie mee te wegen. ​Voor een betrouwbaar advies heeft u accurate en correcte gegevens nodig. Het kost veel tijd om deze gegevens te verzamelen. Door gebruik te maken van de pre-fill webservice creëert u binnen enkele seconden al een dossier.​

Naast pre-fill services maakt het platform grondige doorrekeningen van de financiële en fiscale situatie van een huishouden. De doorrekening geeft direct inzicht in de samenhang tussen de budget- en vermogensontwikkeling van een klant en de consequenties daarvan in de tijd. Daarnaast maakt het de life-events zoals pensioen, ontslag of overlijden van de cliënt of partner inzichtelijk. Wanneer alle gegevens bekend zijn, kunt u middels het platform een reeks aan scenario’s aanmaken. Hierdoor krijgt de klant meer inzicht in de verschillende financiële mogelijkheden.

De Omniplan reken- en advies API’s zijn eenvoudig te integreren binnen uw website, mijn-omgeving of bijvoorbeeld in een onlineadvies straat. Hiermee creëert u eenvoudige een unieke customer journey in de eigen look and feel.​

Wilt u meer weten?

Omniplan

Uw specialist in financieel adviessoftware

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument van onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
personal finance planner