Skip to content
Personal Finance Planner

Productspecificaties

personal_finance_planner_beeld

Een compleet en betrouwbaar adviesplatform

De Personal Finance Planner maakt deel uit van het Personal Finance Platform. De planner draait in een veilige en stabiele cloudoplossing die voldoet aan de hoogste veiligheid- en kwaliteitsnormen.

Omniplan is SOC 2 compliant, deze certificering bevestigt dat Omniplan haar processen rondom informatiebeveiliging op de juiste manier heeft gedocumenteerd en correct beheert.

financiele_planning
Personal Finance Planner

Productspecificaties

De Personal Finance Planner van Omniplan ontsluit diverse complexe financiële berekeningen. Het financieel advies & planning software van Omniplan maakt grondige doorrekeningen van de financiële en fiscale situatie van een huishouden. De doorrekening geeft direct inzicht in de samenhang tussen de budget- en vermogensontwikkeling van een klant en de consequenties daarvan in de tijd. Daarnaast maakt het de life-events zoals pensioen, ontslag of overlijden van de cliënt of partner inzichtelijk.

Bekijk de vele functionaliteiten:

"Ik verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar."

JOEP VAN SPREEUWEL - SERVATUS
algemene_achtergrond

Omniplan: Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wil je meer weten wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan