Skip to content
Personal Finance Platform

Wat is er mogelijk met de adviessoftware vermogen van Omniplan?

Uw klant inzicht geven in de ontwikkeling van het gezamenlijk vermogen? Dat kan met de Personal Finance Hub voor vermogen. Is er genoeg voor een sabbatical of voor de studie van uw kinderen? Welk deel van uw vermogen zit vast in de stenen van uw huis en met welk deel kunt u straks iets? Onze Personal Finance Hub staat tot uw beschikking voor het creëren van inzicht of het geven van advies rondom vermogensvorming.

 
algemene_achtergrond

Adviesplatform vermogen voor financieel adviseurs

Vanuit onze achtergrond in financiële planning, kijken wij altijd naar ‘vermogen’ als middel om inkomenstekorten op te vangen. Maar hoeveel vermogen heeft u daarvoor nodig en op welke manier bouwt u dat op? Welke beleggingsrisico’s zijn acceptabel en hoe groot is de kans dat het benodigde vermogen ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd? Welke eisen stelt MiFID II aan u als financieel dienstverlener? Hoe kunt u de waarde van uw dienstverlening laten groeien door samenhang te brengen tussen inkomens- en vermogensplanning en Asset Liability Management?

De Omniplan reken- en advies API’s zijn eenvoudig te integreren binnen uw website, mijn-omgeving of bijvoorbeeld in een onlineadvies straat. Hiermee creëert u eenvoudige een unieke customer journey in de eigen look and feel.

Wilt u meer weten over onze Personal Finance Hub?

vermogen

"k verwacht dat klanten steeds meer behoefte gaan krijgen aan digitale adviestrajecten. Afgelopen tijd was dit duidelijk zichtbaar."

JOEP VAN SPREEUWEL - SERVATUS
algemene_achtergrond

Vermogens projectie & Asset Liability Management modellen van Finbotx als plug-in

Omniplan en Finbotx werken samen op het gebied van vermogensplanning. Dit vergt projecties die ver in de toekomst liggen De Finbotx Asset Liability Management modellen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam. Deze hoogwaardige technologie is via het Omniplan Personal Finance Platform als plug-in beschikbaar. Middels de plug-in kun je profiteren van de korte time-to-market en het vereenvoudigde onderhoud en beheer dankzij de enkelvoudige opzet van de service architectuur.

Inkomensplanning, ALM en MiFID II

De vermogensbeheerder moet bij zijn beleggingsadvies de maximale verliescapaciteit van de klant in kaart brengen. Dat kan eigenlijk alleen door inkomen en vermogen over meerdere jaren te analyseren. Door ALM-technologie te combineren met een meerjarenplanning kan de adviseur zijn klant een completer inzicht bieden in de risico’s op lange termijn ter ondersteuning van het beleggingsadvies.

finbotx-omniplan
Omniplan

Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste financiële planning software voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij persoonlijke financiële planning voor adviseur en consument onmisbaar zijn. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van financiële planning.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële planning software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan