Skip to content
Over ons

Wie wij zijn

Wij geloven in een platform waarin adviseur en consument samenwerken aan een gezonde financiële toekomst. Continu inzicht en solide advies laten financiële wensen en dromen uitkomen.

algemene_achtergrond

Van Floppy tot Cloud

Omniplan vond haar oorsprong in 1995, toen software voor financieel plannen nog zeldzaam was. Sindsdien zijn er talloze stappen gezet en stond Omniplan steeds vooraan om de financieel adviseur van top notch (advies)software te voorzien. Nu ruim 25 jaar later staan we aan de vooravond van een verdere digitalisering van financieel advies. Daarbij staat het belang van de consument altijd voorop, maar wordt de adviesvorm steeds digitaler en flexibeler.

slider-omniplan-1

“Geautomatiseerd waar het kan, maar persoonlijk waar gewenst. In verreweg de meeste gevallen blijft de toegevoegde waarde van de financieel adviseur significant. Personal Finance is immers meer dan boxen afvinken: als adviseur ken je je klant en adviseer je de klant in zijn of haar unieke context”, aldus Dick Verhaar oprichter van Omniplan.

Met de ingezette ontwikkeling van Omniplan’s Personal Finance Platform, is naast ondersteuning van het traditionele financieel advies, ook een heel nieuw speelveld ontstaan. "Als technologie partner voor de financiële sector zijn we in staat om bestaande en innovatieve concepten rond Personal Finance snel vorm te geven.” vult Maarten Boddeus Directeur Product & Markt van Omniplan aan.

slider-omniplan-1

Onze experts

Maak kennis met enkele teamleden van Omniplan

Joris Evendik

Joris Evendik

Algemeen Directeur
Maarten Boddeus

Maarten Boddeus

Directeur Product & Markt
Ingeborg Bes

Ingeborg Bes

Senior Consultant
Marcel de Vries

Marcel de Vries

Senior Sales Executive
Charley Misset

Charley Misset

Senior Consultant
Menno Sonnema

Menno Sonnema

Consultant
Romy Verstoep

Romy Verstoep

Marketing professional
Danny Steenstra Toussaint

Danny Steenstra Toussaint

Chief Information Security Officer
Jeroen Zantingh

Jeroen Zantingh

Senior .net developer
Stacy Cashmore

Stacy Cashmore

Tech explorer devops
Roleen Eijbers

Roleen Eijbers

Senior developer
Reinier Braam

Reinier Braam

Security engineer
Amélie Li Yim

Amélie Li Yim

Product Owner
Danny  Chang

Danny Chang

Product designer
Nancy Willemsen

Nancy Willemsen

Financial controller
Ellen Schaasberg

Ellen Schaasberg

Hospitality manager
Omniplan

Dé specialist in financieel adviessoftware

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Zodat onze gebruikers beschikken over de beste software om financiële en fiscale berekeningen te maken en te geven. Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en klant van groot belang zijn om gezonde financiële beslissingen te nemen en te monitoren.

De oplossingen van Omniplan zijn geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor de grootzakelijke financiële markt. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Personal Finance Platform; de kern van al onze FinTech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan