Skip to content
Personal Finance Platform

Hypotheekadvies

Goed, volledig en efficiënt hypotheekadvies kunnen geven aan uw klanten? Onze wonen route biedt alles wat u nodig heeft om hypotheekadvies vlot en duidelijk uit te werken en voor uw klanten financiële rust te creëren.

  • Van oriëntatie tot advies en beheer
  • Helder inzicht: life events en alle adviesberekeningen
  • Altijd up-to-date met laatste wet- en regelgeving

Optimaliseer uw hypotheekadvies proces van oriëntatie tot nazorg

Optimaliseer uw hypotheekadvies proces met ons moderne Cloud platform. Wij bieden een end-to-end platform dat banken, hypotheekketens en financieel adviseurs in staat stelt om naadloos te navigeren door elke fase van de klantreis. Van het eerste contact tot aan nazorg, onze gebruiksvriendelijke applicatie en onze services zorgen voor een efficiënte hypotheekaanvraag- en advies proces.

Of uw klant nu een eerste woning koopt, doorstroomt naar zijn of haar volgende huis, de bestaande woning wil verduurzamen of een hypotheek oversluit, het Personal Finance Platform ondersteunt alle adviessituaties. 

Bovendien kunt u met het gebruik van HDN snel en veilig gegevens uitwisselen, wat leidt tot een versnelling van het hypotheekproces en een verbetering van de kwaliteit van dienstverlening aan uw klanten.

Met het Personal Finance Platform kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitmuntend hypotheekadvies en het opbouwen van duurzame relaties met uw klanten.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

WONEN

"Onze online oplossingen helpen consumenten en adviseurs bij het maken van financiële keuzes."

divider

Maarten Boddeus,
DIRECTEUR PRODUCT & MARKT

DSC_2515

Woonservices

Oriëntatie

Consumenten die opzoek zijn naar een nieuwe woning willen graag meer inzicht hebben in hun financiële mogelijkheden. Hiervoor bieden wij een range aan berekeningen, denk bijvoorbeeld aan:

- Bereken loan-to-income
- Bereken loan-to-value
- Bereken bruto hypotheekmaandlasten (rente en aflossing)
- Bereken financieringsbehoefte
- Bereken minimaal benodigde eigen middelen
- Bepaal maximaal te lenen op basis van waarde onderpand
- Bepaal maximaal te lenen op basis van inkomen

Woning_financieren
Omniplan

Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste financiële planning software voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij persoonlijke financiële planning voor adviseur en consument onmisbaar zijn. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van financiële planning.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële planning software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
personal finance planner