Skip to content
Meet the team

Onze consultants

collegas
Senior Business consultant bij Omniplan

Charley Misset

Wat is je rol binnen Omniplan?

Ik ben senior business consultant en geef onze klanten advies over onze hypotheekoplossingen. Ik werk al sinds 2013 bij Omniplan waardoor je mij dus een echte ‘Omniplan Original’ zou kunnen noemen. In de tussentijd heb ik mooie promotiestappen gemaakt en ben ik flink gegroeid in mijn rol.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Ik begin mijn dag standaard met een kopje koffie, het lezen van mails en een (online) stand-up. Daarna ga ik in gesprek met de klanten om de user-story’s duidelijk in kaart te brengen. Rond 12:00 uur is het tijd voor een pauze. Voor corona liep ik tijdens mijn pauze een rondje met collega’s en gingen we daarna op kantoor een potje tafelvoetballen. Na de lunch zit ik in een mobbing-sessie, waarin ik met het hele development team aan een functionaliteit werk voor onze applicatie. Daarna is het tijd voor het wekelijkse product-owners overleg, waarin product owners updates aan elkaar geven.

Wat maakt je baan zo leuk?

De veelzijdigheid is het allerleukste. Mijn baan gaat van projectmanagement tot businessanalyse. Binnen ‘software-development land’ is Omniplan echt een mooie werkgever om voor te werken. Wat ik ook waardeer is de flexibiliteit. Omniplan verwacht flexibiliteit van jou, maar daar krijg je ook veel flexibiliteit voor terug. Als je een keer een dag vrij wil inplannen voor je voetbaltraining dan kan dat ook in overleg met je collega’s. Ook hebben we regelmatig uitjes met het bedrijf en die zijn écht memorabel. Zo zijn we bijvoorbeeld voor ons 25-jarig jubileum naar Lapland gegaan. Het kantoor en locatie is ook echt top! Stel je voor; Het is 20 graden, je hebt hard gewerkt en je gaat met je collega’s in het bruisende Amsterdam gezellig een biertje drinken. Dat is gewoon goud!

charly
FFP CFP - Senior Business consultant bij Omniplan

Ingeborg Bes

Ik ben goed op de hoogte van vraagstukken die spelen bij klanten en kan daardoor goed helpen bij het bieden van mogelijke oplossingen. Dit komt door mijn ervaring in het geven van financieel advies voor ondernemers en vermogenden op het gebied van beleggen, financieren, inkomensvoorzieningen, financiële planning en bedrijfsoverdracht.

Sinds 2018 ben ik Senior Business Consultant bij Omniplan waar ik als product owner verschillende adviesroutes voor de Rabobank onderhoud en door ontwikkel. Samen met de klant bekijk ik welke wijzigingen in de software wenselijk zijn. Deze wensen vertaal ik in user story’s, waarmee vervolgens de developers en testers aan de slag gaan.

Omniplan-316

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan