Ons platform geef je klanten een beter advies en meer inzicht in hun financiële mogelijkheden

Het Personal Finance Platform is de oplossing voor financiële dienstverleners die zich richten op advies en verkoop van financiële producten. Het platform ondersteunt hypotheekverstrekkers, verzekeraars, pensioenadviseurs, vermogensadviseurs en andere financieel dienstverleners met financiële vraagstukken.

Het platform stelt dienstverleners in staat om (online) customer journeys in de eigen “look & feel” zo in te richten waardoor deze naadloos aansluiten bij de beleving van de consument.

De toepassingen van het personal finance domein zijn legio door een modulaire opzet. De een gebruikt het PFP voor het geven van advies van begin tot eind, de ander gebruikt het PFP voor het inzicht bieden aan de consument over de haalbaarheid van het pensioen. Het PFP is naadloos te integreren met het technische ecosysteem van de dienstverlener en biedt het chassis voor financieel inzicht en advies, voor online, face-to-face en hybride toepassing.

De platformfunctie van het Personal Finance Platform komt verder tot uiting in de Webservices Library die per domein de mogelijkheden ontsluit.

  • Onze online oplossingen helpen consumenten en adviseurs bij het maken van financiële keuzes.

    Maarten Boddeus - Directeur Product & Markt

Nieuws & Kennis

Dick Verhaar
Omniplan

We zijn een kennisbedrijf, via onze software willen we nog meer waarde toevoegen

Lees meer
Omniplan Rabobank Platform
Rabobank

Rabobank en Omniplan vernieuwen samenwerking in hypotheekadvies

Lees meer
ISO 27001
Omniplan

Omniplan ontvangt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Lees meer

Omniplan: Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument van onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wil je meer weten wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard