Ons platform geeft u meer inzicht in financiële mogelijkheden, waardoor u een betere keuze kunt maken.

Het Personal Finance Platform is de oplossing voor financiële dienstverleners die zich richten op advies en verkoop van financiële producten. Het platform ondersteunt hypotheekverstrekkers, verzekeraars, pensioenadviseurs, vermogensadviseurs en andere financieel dienstverleners met financiële vraagstukken.

Ons platform stelt dienstverleners in staat om (online) customer journeys in de eigen “look & feel” zo in te richten waardoor deze naadloos aansluiten bij de beleving van de consument.

De toepassingen van het personal finance domein zijn legio door een modulaire opzet. De ene organisatie gebruikt het platform voor het geven van een financieel advies, de ander gebruikt het platform om meer inzicht te hebben in de haalbaarheid van het pensioen. Ons Personal Finance Platform is naadloos te integreren en is het chassis voor financieel inzicht en advies, voor zowel online als face-to-face en hybride toepassing.

De platformfunctie van het Personal Finance Platform komt verder tot uiting in de Webservices Library die u per domein kunt ontsluiten.

  • Onze online oplossingen helpen consumenten en adviseurs bij het maken van financiële keuzes.

    Maarten Boddeus - Directeur Product & Markt

Nieuws & Kennis

Iso 27001 Omniplan
Omniplan

Omniplan ontvangt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Lees meer
Hypotheek Adviseur Rabobank
Rabobank

Rabobank heeft een nieuw hypotheekplatform

Lees meer
Blog Omniplan Bereken De Mogelijkheden Van Een Verhuurhypotheek (1)
Blog

Bereken de mogelijkheden van een verhuurhypotheek

Lees meer

Dit maakt Omniplan uniek

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken het beste gereedschap voor de financiële adviseur en consument, waardoor men een meer inzicht krijgt in hun financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor de financieel adviseur en consument van onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard