Omniplan Magazine

Onze referentie verhalen

Omniplan vond haar oorsprong in 1995, toen software voor veel bedrijven nog een zeldzaamheid was. Sindsdien zijn er talloze stappen gezet en stonden we steeds vooraan om de financieel adviseur van top notch (advies)software te voorzien. Waarbij we met ons licentiemodel, dat zeker in het begin niet erg gebruikelijk was, écht onze nek uitstaken. Zo zie je maar: innoveren wordt beloond.

Nu staan we aan de vooravond van een verdere digitalisering van financieel advies. Daarbij staat het belang van de eindklant altijd voorop, maar wordt de adviesvorm wel flexibeler. Geautomatiseerd waar het kan, maar in verreweg de meeste gevallen blijft de toegevoegde waarde van de financieel adviseur significant. Personal finance is immers meer dan een paar boxen afvinken.

Met de door Omniplan ingezette ontwikkeling van het Personal Finance Platform is naast ondersteuning van het traditionele advies een nieuw speelveld ontstaan. Als technology partner voor de financiële sector zijn we in staat om bestaande en innovatieve concepten rond personal finance snel vorm te geven.

‘Betrouwbaarheid’, ‘samenwerken’ en ‘vitaliteit’ zijn de kernwaarden die we binnen Omniplan hanteren. Het zijn de wegwijzers die onze bedrijfsvoering continu sturen. We hopen – en horen – dat onze klanten ons hier ook in herkennen. Daar zijn we erg blij mee.

Op naar opnieuw 25 jaar Omniplan! Waarin er ongetwijfeld weer veel staat te gebeuren, maar waarin we beloven die betrouwbare en innovatieve partner te blijven. Download het magazine.

Heel veel leesplezier gewenst!
BANNER DGA2
Blog

'DGA’s moeten belasting betalen over bovenmatige leningen’

Lees meer
Whitepaper Landingspage
Whitepaper

Whitepaper: Toekomstbestendig Wonen

Lees meer
BANNER Pensioen2a
Blog

Een nieuw pensioenstelsel in 2023, wat betekent dit voor mij?

Lees meer