Omniplan Magazine

Onze referentie verhalen

Omniplan vond haar oorsprong in 1995, toen software voor veel bedrijven nog een zeldzaamheid was. Sindsdien zijn er talloze stappen gezet en stonden we steeds vooraan om de financieel adviseur van top notch (advies)software te voorzien. Waarbij we met ons licentiemodel, dat zeker in het begin niet erg gebruikelijk was, écht onze nek uitstaken. Zo zie je maar: innoveren wordt beloond.

Nu staan we aan de vooravond van een verdere digitalisering van financieel advies. Daarbij staat het belang van de eindklant altijd voorop, maar wordt de adviesvorm wel flexibeler. Geautomatiseerd waar het kan, maar in verreweg de meeste gevallen blijft de toegevoegde waarde van de financieel adviseur significant. Personal finance is immers meer dan een paar boxen afvinken.

Met de door Omniplan ingezette ontwikkeling van het Personal Finance Platform is naast ondersteuning van het traditionele advies een nieuw speelveld ontstaan. Als technology partner voor de financiële sector zijn we in staat om bestaande en innovatieve concepten rond personal finance snel vorm te geven.

‘Betrouwbaarheid’, ‘samenwerken’ en ‘vitaliteit’ zijn de kernwaarden die we binnen Omniplan hanteren. Het zijn de wegwijzers die onze bedrijfsvoering continu sturen. We hopen – en horen – dat onze klanten ons hier ook in herkennen. Daar zijn we erg blij mee.

Op naar opnieuw 25 jaar Omniplan! Waarin er ongetwijfeld weer veel staat te gebeuren, maar waarin we beloven die betrouwbare en innovatieve partner te blijven. Download het magazine.

Heel veel leesplezier gewenst!
Grote Financiele Zorgen, Weinig Actie
Whitepaper

Whitepaper: Grote financiële zorgen, weinig actie

Lees meer
Voorpagina Whitepaper FFP Omniplan Grote Zorgen Weinig Actie
ffp

FFP uit zorgen over lage actiebereidheid Nederlanders om financiële situatie onder ogen te zien en te verbeteren

Lees meer
FFP Bomenactie Overhandiging Cheque
ffp

FFP doneert bos aan Staatsbosbeheer

Lees meer