Skip to content
Voor consumenten en adviseurs

EN Wij helpen bij het maken van financiële keuzes

Wij geloven in een platform waarin adviseur en consument samenwerken aan een gezonde financiële toekomst. Continu inzicht en solide advies laten financiële wensen en dromen uitkomen.

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële adviessoftware
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
financiele-keuzes-maken

15+ jaar ervaring

149+ succesvolle implementaties

100% tevreden klanten

"Onze online oplossingen helpen consumenten en adviseurs bij het maken van financiële keuzes."

MAARTEN BODDEUS - DIRECTEUR PRODUCT & MARKT
algemene_achtergrond
Wonen

Hypotheekprocessen inrichten zodat het past bij uw organisatie

Het hypotheekproces zo inrichten dat het past bij uw organisatie? Onze modulaire webservice oplossingen bieden alles wat u nodig heeft om hypotheekadvies vlot en duidelijk uit te werken.

Financiële planning

Voorzie uw klanten van het beste financiële advies

De Personal Finance Planner van Omniplan is compleet en betrouwbaar en helpt financieel planners met het opstellen van een persoonlijke financiële planning voor elk huishouden.

Jouw betrouwbare partner

Waarom kiezen voor Omniplan?

Betrouwbare software speelt een ongelofelijk belangrijke rol bij Omniplan. De uitkomsten die uit onze software naar voren komen moeten kloppen. Zodat gebruikers beschikken over het beste gereedschap om hun klanten zo goed mogelijk te adviseren over hun financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en klant van groot belang zijn om gezonde financiële beslissingen te nemen en te monitoren. Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Jarenlange ervaring

Delivering Personal Finance

Omniplan maakt betrouwbare financieel advies en planning software voor adviseur en consument. Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor een financieel adviseur en consument onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Omniplan is een betrouwbare partner op het gebied van personal finance voor zowel een financiële instelling als voor zelfstandig financieel adviseur.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan