Skip to content
Personal Finance Planner

Persoonlijke financiële planning maken met Omniplan

De Personal Finance Planner van Omniplan is compleet en betrouwbaar en helpt financieel planners met het opstellen van een persoonlijke financiële planning voor elk huishouden.

De software financiële planning van Omniplan maakt een grondige doorrekening van de financiële en fiscale situaties van een huishouden. Financieel planners helpen (vermogende) klanten en directeur-grootaandeelhouders met het nemen van goede financiële beslissingen. Of het nu gaat om schenken van vermogen, bedrijfsoverdracht of het maken van een pensioenplan; de planner geeft de samenhang tussen budget- en vermogensontwikkeling van een klant weer en schetst de consequenties daarvan in de toekomst. Daarnaast maakt het de life-events zoals ontslag of overlijden van de client of partner inzichtelijk.

Lees meer en ontdek!

"Je merkt direct dat de Personal Finance Planner qua ‘look and feel’ meer van deze tijd is. De berekeningen zijn hetzelfde, maar de Planner rekent sneller door."

JOEP VAN SPREEUWEL VERMOGENSREGISSEUR SERVATUS
algemene_achtergrond

Hoe werkt de Personal Finance Planner?

De Personal Finance Planner heeft veel nieuwe functionaliteiten waarmee u uw klanten nog beter kunt adviseren. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen kunt u een gratis proeflicentie aanvragen. Aan de hand van een oefencasus kunt u kennismaken met de vele functionaliteiten die de planner te bieden heeft.

De voordelen van een Personal Finance Planner

Met het toevoegen van een reeks nieuwe vergelijkingsmogelijkheden, stelt de Personal Finance Planner adviseurs in staat om de klantsituatie vanuit verschillende perspectieven te analyseren. Het vergelijken van verschillende jaren, maar ook van verschillende scenario’s ten opzichte van elkaar tot aan cijfers in scenario’s; het kan allemaal. Hiermee ontstaat snel en eenvoudig overzicht op het hoogste niveau.

Of het nu gaat om een financiële planning over: belasting, vermogensontwikkeling of bijvoorbeeld inzicht in arbeidsongeschiktheid; de Personal Finance Planner biedt inzicht in een handomdraai.

Specificaties en tarieven

Onze oplossingen zijn geschikt voor de grootzakelijke financiële markt, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor een persoonlijk financiële planning is samengebracht in ons Personal Finance Platform; de kern van al onze FinTech oplossingen. Dit krachtige, cloud-based platform biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Benieuwd naar onze bijbehorende tarieven? Bezoek dan deze pagina voor meer info.

FAQ

Jarenlange ervaring

Dit maakt Omniplan uniek

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij maken de beste sofware financiële planning voor de financieel adviseur en consument.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij persoonlijke financiële planning voor adviseur en consument onmisbaar zijn. Voor zowel grootbanken als individuele adviseurs zijn we een betrouwbare partner op het gebied van financiële planning.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Dé businesspartner voor alles rondom financieel advies
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële planning software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard
webservice

Start vandaag nog uw gratis proefperiode!

Wilt u zelf ervaren hoe onze Personal Finance Planner bijdraagt aan uw financiële planning? Mail ons gerust, dan plannen wij binnen 1 werkdag een belafspraak met u in.
adviesplanner-omniplan