De webservice van Omniplan optimaliseert uw customer journey

Wilt u een indicatieve berekening voor uw klant maken in uw eigen website of bent u op zoek naar een oplossing voor beheer op lopende hypotheken? Of heeft u een andere reken of adviesvraag? Dan biedt de webservice library van het platform mogelijkheden. Door het combineren van de juiste services uit onze Webservice Library creëert u die customer journey die bij uw organisatie past. Onze oplossingen zijn zowel online, face-to-face èn hybride in te zetten.

Verschillende wensen, verschillende oplossingen

Verzorgt uw organisatie zelf haar dataopslag en wilt u online berekeningen gebruiken? Dan zijn onze calculatie services de oplossing. Wenst u te koppelen met een geautomatiseerd systeem of moeten uw gebruikers ook inloggen? Dan adviseren we onze platform integratie services. Is er behoefte aan veilige opslag van vertrouwelijke data en online samenwerken aan een klantdossier? Onze dossier services bieden u een goede oplossing.

Afhankelijk van hoe u de customer journey wenst in te richten, kiest u de juiste webservice(s) uit onze library. Het Omniplan team staat klaar om uw organisatie daarbij te adviseren.

Voor elk adviesdomein de juiste service

Wonen

Een berekening van verschuldigde boeterente voor je klant maken?

Verzekeren

Inzichtelijk maken voor welk bedrag uw klant zich het beste kan verzekeren voor het overlijdensrisico?

Pensioen

Kan uw klant eerder stoppen met werken? Deze en andere berekeningen vindt u onder de pensioenservices.

Vermogen

Uw klant meer inzicht geven in de betaalbaarheid van een sabbatical?

DGA

Wat betekent bedrijfsoverdracht fiscaal gezien? En hoe adviseert u uw DGA klanten over de verhouding prive en zakelijk? 

Financieel Advies

Hoe beïnvloedt minder werken de vermogensopbouw? Vergelijk meerdere scenario’s voor uw klant​.

  • Onze online oplossingen helpen consumenten en adviseurs bij het maken van financiële keuzes.

    Maarten Boddeus - Directeur Product & Markt

Type services

Calculatie services

Onze calculatie services geven antwoord op prangende vragen zoals “Hoeveel kan ik lenen?” of “Spaar ik genoeg voor de studie van mijn kinderen?” Onze calculatie service maakt alle financiële berekeningen voor de huidige situatie, inclusief de doorkijk naar de toekomst. Daarbij geven ze inzicht in bijvoorbeeld het effect van te nemen voorzieningen, maar ook in de gevolgen van life-events zoals overlijden, arbeidsongeschikt of werkloosheid. Alle berekeningen zijn gebaseerd op relevante en recente fiscale wet- & regelgeving. Door de Omniplan default settings werken de calculaties altijd, ook als er maar beperkte klantdata beschikbaar is in bijvoorbeeld oriëntatie journeys.

Dossier services

Middels onze dossierservice kan de adviseur samen met de klant werken aan het (advies) dossier. De services faciliteren het aanmaken, prefillen, opslaan uitlezen en muteren van het adviesdossier. Denk bijvoorbeeld aan het vooraf invullen met data vanuit overheidsbronnen, maar ook het tonen van de gegevens in bijvoorbeeld een ‘mijn’ omgeving.

Platform integratie services

Met onze Azure integratie services is het eenvoudig on-premise en cloudapplicaties met elkaar integreren en/of data ter beschikking stellen aan derden via een complete API-oplossing. Denk hierbij aan zaken als het inloggen met de accounts die binnen de organisatie worden gebruikt, aan het integreren met mid-office of backoffice systemen of aan het doorsturen van alerts en voortgangsinformatie.

Omniplan: Eén adviesplatform, vele mogelijkheden

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor de financieel adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument van onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als voor een individuele financieel adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wilt u meer weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financiële digitale customer journeys
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard