Onze webservice optimaliseert je customer journey

Wil je een indicatieve berekening voor je klant maken of ben je op zoek naar een hybride adviesoplossing? Door de juiste webservices te combineren realiseer je een unieke customer journey. Onze oplossingen zijn zowel online, face-to-face èn hybride in te zetten.Verschillende wensen, verschillende oplossingen

Verzorgt de organisatie zelf de dataopslag en wil men alleen de functionaliteit van online berekeningen gebruiken? Dan zijn onze calculatie services de oplossing. Is de wens om te koppelen met een geautomatiseerd systeem of moeten gebruikers ook inloggen? Dan adviseren we onze platform integratie services. Is er behoefte aan veilige opslag van vertrouwelijke data en online samenwerken aan een klantdossier? Dan zijn de dossierservices een goede oplossing.

Afhankelijk van hoe men de customer journey wil inrichten kies je de juiste webservices uit onze library. Het Omniplan team staat klaar om jullie organisatie daarbij te adviseren.

Voor elk adviesdomein de juiste service

Wonen

Een berekening van verschuldigde boeterente voor je klant maken?

Verzekeren

Inzichtelijk maken voor welk bedrag je klant zich het beste kan verzekeren voor het overlijdensrisico?

Pensioen

Kan je klant eerder stoppen met werken? Deze en andere berekeningen vind je onder de pensioenservices.

Vermogen

Je klant inzicht geven in de betaalbaarheid van een sabbatical, bekijk mogelijkden.

DGA

Wat betekent bedrijfsoverdracht fiscaal gezien? Hoe adviseer je je DGA over de verhouding prive en zakelijk? 

Financieel Advies

Hoe beïnvloedt minder werken de vermogensopbouw? Bouw en vergelijk meerdere scenario’s voor je klant​.

  • Door samen te werken met gespecialiseerde ketenpartners kunnen wij op basis van het Personal Platform snel nieuwe en betrouwbare concepten realiseren.

    Yvo Koppers - Delivery Manager IT

Type services

Calculatie services

Onze calculatie services geven antwoord op prangende vragen zoals “Hoeveel kan ik lenen?” of “Spaar ik genoeg voor de studie van mijn kinderen?” De calculatie services verzorgen alle financiële berekeningen voor een analyse van de huidige situatie, inclusief de doorkijk naar de toekomst. Daarbij geven ze inzicht in bijvoorbeeld het effect van te nemen voorzieningen, maar ook in de gevolgen van life-events zoals overlijden, arbeidsongeschikt of werkloosheid. De berekeningen zijn gebaseerd op alle relevante en recente fiscale wet- & regelgeving. Door de Omniplan default settings werken de calculaties altijd, ook als er maar beperkte klantdata beschikbaar is in bijvoorbeeld oriëntatie journeys.

Dossier services

Middels onze dossierservice kan de adviseur samen met de klant werken aan het (advies) dossier. De services faciliteren het aanmaken, pre-fillen, opslaan uitlezen en muteren van het adviesdossier. Denk bijvoorbeeld aan het vooraf invullen met data vanuit overheidsbronnen, maar ook het tonen van de gegevens in bijvoorbeeld een ‘mijn’ omgeving.

Platform integratie services

Met onze Azure integratie services is het eenvoudig on-premise en cloudapplicaties met elkaar integreren en/of data ter beschikking stellen aan derden via een complete API-oplossing. Door deze meer technische services is het mogelijk om ons platform binnen een IT-omgeving te ontsluiten. Denk hierbij aan zaken als het inloggen met de accounts die binnen de organisatie worden gebruikt, aan het integreren met mid-office of backoffice systemen of aan het doorsturen van alerts en voortgangsinformatie.

Omniplan: Delivering Personal Finance

Betrouwbare software is key bij Omniplan. Wij zorgen voor het beste gereedschap voor adviseur en consument voor een optimaal advies over de financiële toekomst.

Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en consument van onmisbaar zijn voor het nemen en monitoren van gezonde financiële beslissingen. Voor zowel grootbank als individuele adviseur zijn we een betrouwbare partner op het gebied van personal finance.

Wil je meer weten wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen?

  • Omniplan de businesspartner voor alles rondom financiële digitale customer journeys
  • Al sinds 1995 de specialist in financiële software
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze standaard