Omniplan de specialist in financieel adviessoftware

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Zodat onze gebruikers beschikken over de beste software om financiële en fiscale berekeningen te maken en te geven. Als geen ander weten wij dat uitgebreide rekenfuncties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor adviseur en klant van groot belang zijn om gezonde financiële beslissingen te nemen en te monitoren.

De oplossingen van Omniplan zijn geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor de grootzakelijke markt. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Personal Finance Platform; de kern van al onze FinTech oplossingen. Dit krachtige cloud-based platform, biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën. Wil je meer weten wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen?

Van Floppy tot Cloud


Omniplan vond haar oorsprong in 1995, toen software voor financieel plannen nog zeldzaam was. Sindsdien zijn er talloze stappen gezet en stond Omniplan steeds vooraan om de financieel adviseur van top notch (advies)software te voorzien. Nu 25 jaar later staan we aan de vooravond van een verdere digitalisering van financieel advies. Daarbij staat het belang van de consument altijd voorop, maar wordt de adviesvorm steeds digitaler en flexibeler.

“Geautomatiseerd waar het kan, maar persoonlijk waar gewenst. In verreweg de meeste gevallen blijft de toegevoegde waarde van de financieel adviseur significant. Personal Finance is immers meer dan boxen afvinken: als adviseur ken je je klant en adviseer je de klant in zijn of haar unieke context”, aldus Dick Verhaar oprichter van Omniplan.

Naast terugkijken op 25 jaar ervaring kijkt Omniplan ook vooruit. “Als team kijken we ernaar uit om samen met onze FinTech-partners door te groeien naar de online en real-time adviesmodellen van de toekomst” vult Maarten Boddeus Directeur Product & Markt van Omniplan aan. “Met de ingezette ontwikkeling van Omniplan’s Personal Finance Platform, is naast ondersteuning van het traditionele advies, ook een heel nieuw speelveld ontstaan. Als technologie partner voor de financiële sector zijn we in staat om bestaande en innovatieve concepten rond Personal Finance snel vorm te geven.”

Nieuws & Kennis

Omniplan Rabobank Platform
Rabobank

Rabobank en Omniplan vernieuwen samenwerking in hypotheekadvies

Lees meer
ISO 27001
Omniplan

Omniplan ontvangt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Lees meer
Whitepaper Duurzaam Wonen
Omniplan

Whitepaper: Hoe financier ik de verduurzaming van mijn woning?

Lees meer